Gave tiden er ved at nærme sig igen

Gave tiden er ved at nærme sig igen

Vi nærmer os den måned i året hvor vi giver flest gave!

December er uden tvivl den måned hvor vi køber flest gaver til hinanden. Det betyder også at man igen skal ud og være kreativ. Det kan nemlig år efter år være svært at finde gaver til din partner. 

Mænd har det med at ønske sig store ting. Ved kvinder er der et par faldgruber man skal være opmærksom på. Mænd f.eks. har det med at ønske sig store ting. Det kan være en speedbåd, nye alufælge, kæmpe fladskærm til stuen eller andre store ting. Ved kvinder skal du huske at have styr på størrelsen hvis du vil købe frækt lingeri. Et par numre for store eller små giver sjældent den rette effekt. 

Gaver du kan give manden!

Mænd har normalt altid en eller anden hobby. Det kan være sport, det kan være gør-det-selv eller måske endda fluefiskeri. Uanset hvad det er, så er små dingenoter eller tilbehør til netop dette en god gave. Specielt gadgets er noget mænd elsker. Noget der også er en god ide er en flaske god spiritus af den type han plejer at drikke. 

Gaver du kan give kvinden!

Kvinder har normalt lidt flere ønsker end mænd. Der er altid en lang liste af små nips ting de ønsker sig. Det gør det noget nemmere at finde en gave. Bare husk at tøj, sko og lingeri helst skal være i den rette størrelser. Ellers tænker hun nok “kender han ikke engang min størrelse”. Noget kvinder også elsker er oplevelser. En tur til kosmetolog eller i spa er altid en favorit. Her bliver de forkælet og det elsker de. Hendes ynglingsparfume er også en vinder, her kan du blot kigge hvad der står på badeværelset. 

Gaver til jer!

Som par er december måned også en tid hvor man lige kan booste forholdet lidt. Der er rig mulighed for at gøre lidt ekstra ud af forholdet. Specielt sexlivet trænger hos mange nok til at blive lidt mere spændende. 

De seneste år har den erotiske julekalender for par været utrolig populær. Hver dag pakker i sammen et nyt stykke sexlegetøj eller lingeri ud. Det giver anledning til at få brugt soveværelset noget mere, og gøre december til den frækkeste måned i året. 

 

kontakt_fb12jmlj

Skriv et svar