Få råd til en ekstra ferie ved at følge disse tips

Få råd til en ekstra ferie ved at følge disse tips

Vi kan godt lide at tage på ferie, og hvis vi kunne tage på en ekstra ferie om året, så havde de fleste af os jo gjort det. Nu tænker du sikkert, at du ikke har økonomisk overskud til at tage på ferie mere end én gang om året, men svaret ligger i at du nok bruger for mange penge på et eller andet.

I denne artikel kommer vi til at kigge på, hvordan du hurtigt kan spare nogle penge op. Disse kan du vælge at bruge på en ferie eller bare lade dem stå på kontoen. Hvis du vælger det sidstnævnte, så bør du nok placere pengene i investeringer i stedet for, da det kan koste penge at have pengene stående i 2021.

Spar på disse ting

Vi har alle et eller andet, som vi ikke sparer så meget på. Mange unge mennesker kan godt lide kaffe, fordi det holder dem kørende. De kan dog også godt lide at være sociale med deres venner, og derfor tager de ofte på café. Er du i denne kategori, så ved du nok allerede, at du nok kan spare en del penge på at lade være med at tage på café. Det er nemlig meget dyrt.

Tager du ikke på café, så kan det være, at du køber kaffe to go. Dette er også meget dyrt i forhold til filterkaffe hjemmefra, som du kan lave for et par kroner. Du skal blot ønske dig en termokande til jul eller få den gratis af en eller anden fagforening.

Et godt trick

Handler du meget online, så kan du spare en del penge på vekselgebyrer ved at få dig et betalingskort med bedre valutakurser end din egen bank. Du kan finde en god oversigt over alle mulige kort her. Mange af dem er gratis, og du skal blot betale for at få kortet leveret.

kontakt_fb12jmlj

Skriv et svar