Find de helt rigtige gardiner med gardinbussen

Find de helt rigtige gardiner med gardinbussen

Alle hjem har brug for gardiner. De er både praktiske og kan hjælpe med at forme stilen i hjemmet. Man kan få mange forskellige slags gardiner i mange forskellige farver og materialer. Det kan dog være en besværlig proces at finde de helt rigtige gardiner, fordi vinduer ikke altid kører efter en standardmodel. Gardinbussen hjælper med at gøre processen meget nemmere. Bestil gardinbussen og få et uforpligtende tilbud eller læs mere om dem her.

 

Hvad er det?

Gardinbussen er som navnet antyder en bus, der kører rundt og hjælper med gardiner. De har et stort udvalg i selve bussen og kører hjem til dig, for at du kan finde de helt rigtige gardiner. De kommer ud med prøver, så du kan se gardinerne i eget hjem, og hvis du finder nogle rigtige gardiner, så kan de hjælpe med at måle gardinerne op, så de passer perfekt på dine vinduer. De kører efter 3 steps: først kommer de ud til dig med deres brede udvalg af stof, farver, materialer, derefter måler de op og sørger for at tilpasse gardinerne til netop dit hjem og til sidst bliver gardinerne produceret og monteret. Hvor lang tid tager det så? Det kommer an på mange forskellige ting, så det bedste bud kommer, hvis du skriver til gardinbussen selv.

 

Fordele?

Der er mange fordele ved gardinbussen. Du slipper for at skulle bevæge dig ud af huset og igennem utallige butikker for at finde det bedste bud på gardiner til dit hjem. Derudover kan du også få lov at se gardinernes farve og materiale i den sammenhæng, de skal være i. Det giver dig et bedre overblik over, hvilke gardiner der passer bedst til dit hjem, og hvordan det endelige resultat kommer til at se ud. Du kan også se, hvor meget lys de forskellige gardiner lukker ind i rummet.

 

Hvad koster det?

Det allerbedste er, at de kører ud til dig helt gratis. Det er også helt uforpligtende at bestille bussen hjem til dig. Det koster selvfølgelig noget, hvis du skal købe gardiner. Den pris kommer an på materialevalg, og hvor store gardinerne skal være. Hvis du vælger at bestille gardiner, vil bussen komme ud og måle op, så gardinerne bliver skræddersyet, så de passer perfekt. Derefter vil de blive produceret og sendt afsted til dig. Til slut kommer bussen ud igen og monterer gardinerne, så du behøver ikke gøre andet end at vælge, hvilke gardiner du vil have. Så nemt er det.

 

Hvilke slags gardiner har de?

Der findes jo rigtig mange slags gardiner, og gardinbussen har et bredt udvalg. De har både rullegardiner, plisségardiner, træpersienner, lamelgardiner, persienner, foldegardiner og almindelige gardiner. Derudover arbejder de også med afskærmning, så der f.eks. bliver lukket den rigtige mængde lys ude af dit hjem.

 

Hvor kører bussen hen?

Så tænker du måske: “Ja, alt det lyder godt, men så kører de sikkert kun rundt i København”. Men det er heldigvis ikke tilfældet. Gardinbussen kører nemlig både i Jylland, på hele Fyn og hele Sjælland.

 

 

kontakt_fb12jmlj

Skriv et svar