Er du klar til grillsæsonen?

Er du klar til grillsæsonen?

Nu nærmer den sig igen med hastige skridt. Du kan næste duften den i luften, og du har sikkert set frem til den længe. Det er selvfølgelig grillsæsonen, som vi snakker om, og i denne artikel får du en guide til det helt store spørgsmål: hvilken type grill skal du have?

Åben eller lukket grill

Der er mange forskellige slags grill at vælge imellem. En af de helt store forskelle er, om du skal have en åben eller lukket grill.

En åben grill er sådan klassisk dansk sommer, hvor du nemt kan sidde ved bordet, mens du holder øje med maden. Duften af kul breder sig i haven, mens pølserne steger, og majskolberne bliver sorte.

Med en lukket grill er det til gengæld nemmere at lave en steg og andre større stykker kød. Her laver grillen sin egen lille ovn, som giver dig et saftigt resultat.

Det smarte ved en lukket grill er, at den også er super nem at bruge om vinteren, hvis du skal bruge din ovn til noget andet, eller hvis du ønsker et stykke kød, der smager af grill.

Grill med kul eller gas

En grill kan bruge gas eller kul. Kul er hyggeligt og giver den karakteristiske duft, mens gas gør, at det er super hurtigt at tænde op i grillen.

Det kommer derfor helt an på, hvordan du kan lide at grille, om du skal vælge en grill der skal tændes med kul eller gas.

Køb en lækker grill til havefester

Det kan være en god idé at investere i en stor grill, så alle kan spise samtidig. Hvis du er ung men gerne vil finde en hurtig måde at finansiere din nye grill på, så kan du for eksempel søge på ‘lån penge 18 år hurtigt’. Så finder du nemt en guide til at låne pengene, så du kan grille hurtigt.

kontakt_fb12jmlj

Skriv et svar