Alt du skal vide om lån og kviklån

Alt du skal vide om lån og kviklån

Lån, kviklån, sms-lån eller lyn lån er alle lån, du som privatperson over 18 kan vælge at tage, hvis du er i pengenød og har brug for penge her og nu. Kviklån kan være relativt dyre i forhold til almindelige lån, hvis du glemmer dem og ikke betaler i tide – for eksempel inde for 30 dage. For information om dette, og meget mere, læs med herunder.

Hvad er et kviklån?

Et kviklån er kort sagt et forbrugslån på et småt eller mindre beløb, som du privat kan låne hos en forbrugslånsvirksomhed. Ønsker du et kviklån, kan du anmode, eller søge, om at låne pengene via internettet eller telefonen. Efter 48 timer skal du bekræfte, at du stadig ønsker lånet, og herefter vil pengene blive udbetalt. Inden for typisk 2-6 uger skal lånet være betalt tilbage.

Regler for kviklån

Ligesom med almindelige, langsigtede mål, er der regler for kviklån. Der er eksempelvis regler for, hvor meget du må betale tilbage. Grænsen er på 100%. Det vil altså sige, at hvis du for eksempel optager et lån på 5000 kr., så skal du maksimalt betale det det dobbelte. Læs mere om kviklån åop.

Læs det med småt!

Sidst, men bestemt ikke mindst, så er det enormt vigtigt, at når du optager et kviklån, husker at læse det med småt og læse diverse kontrakter igennem, før du vælger at tage kviklånet. Nogle virksomheder vil prøve at gemme forskellige, vigtige informationer, du som kunde og forbruger har brug for at vide. Disse informationer kan for eksempel omhandle renter. Læser du ikke om renten, kan du ende med at optage et småt lån, med høje renter, så du skal betale langt over det oprindelige beløb tilbage. Læs mere om kviklån rente. Hvis du husker at læse alle betingelser, sammenligner forskellige lån og bruger din sunde fornuft, er du nået rigtig langt.

kontakt_fb12jmlj

Skriv et svar