Tre ting du kan lave for at komme i sommerhumør

Tre ting du kan lave for at komme i sommerhumør

I forårsmånederne når solen begynder at varme og graderne stiger en smule, får man hurtigt lyst til at tage hul på sommeren med det samme. Man begynder at glæde sig til, at det er varmt nok til at tage på stranden og til at finde sommertøjet frem.

 

Du kan tage sommeren lidt på forskud ved at lave nogle ting, som gør dig i sommerligt humør. Læs videre her, hvis du vil have nogle gode ideer til, hvad det kan være.

 

Plant tomater

Uanset om du er typen, der elsker at dyrke grøntsager i drivhus, eller om du slet ikke har grønne fingre, har du garanteret smagt nogle grøntsager, som er hjemmedyrkede. Hjemmedyrkede grøntsager smager meget mere saftigt end dem, du køber i supermarkedet, og de fleste mennesker elsker hjemmedyrkede grøntsager og forbinder dem med sommer.

 

Hvis du gerne vil i sommerhumør kan du overveje, om du skal kaste dig ud i dyrkning af tomater i kapilærkasser. At dyrke planter i kapilærkasser er godt, hvis du ikke har prøvet det før, for med kapilærkasser bliver pasningen væsentlig nemmere. Du skal ikke tænke så meget over vanding og gødning, og det gør det nemmere at holde liv i planterne hele sæsonen.

 

Grænsehandel

De fleste danskere skal lige et smut forbi grænsen og handle øl, sodavand og slik til sommerferiens forbrug. Hvis du gerne vil i sommerhumør kan det være, at du skal tage på den traditionelle roadtrip lidt tidligere i år.

 

Du har også mulighed for at handle ved grænsen online, og du kan søge på nettet for at finde de bedste online grænsebutikker. Du kan vælge at få varerne leveret til døren, og du kan også vælge selv at hente dine varer ved grænsen, hvis det er selve køreturen, du synes er en del af oplevelsen. Hvis både vejret og selskabet er godt, kan en køretur til grænsen være ganske hyggelig, og med online grænsehandel er varerne allerede pakkede og klar til at tage med.

 

Hop på cyklen

Hvis foråret er i luften, men temperaturen stadig er for lav til at man kan sidde udenfor og nyde solen, kan du hoppe på cyklen og nyde det gode forårsvejr på vejene. Det er skønt at være udendørs, når det gode vejr melder sig, og på cyklen bliver det ikke et problem at holde varmen, samtidig med at du nyder solens stråler.

 

Det kan være, du kender nogen, som gerne vil med på en cykeltur. At cykle en tur selv er skønt, men det er også rigtig hyggeligt at have selskab på turen.

kontakt_fb12jmlj

Skriv et svar