Wise Business eller Revolut Business til min virksomhed?

Wise Business eller Revolut Business til min virksomhed?

De fleste har efterhånden hørt om både Wise (tidl. TransferWise) og Revolut som et alternativ til deres personlige bank. Man kan opnå mange fordele, og man behøver ikke engang skifte bank for at bruge dem. Lunar, den danske version af Revolut, prøver også at følge med, men de ser ud til at være et par skridt bag Revolut. Man kunne måske sige, at de nogenlunde er på niveau med Wise, hvis vi snakker om personlige konti.

Markedet for erhvervskonti

Når det kommer til konti til erhverv, så er det en helt anden historie. Hvis man ønsker at få en gratis konto til erhverv, også kaldet en erhvervskonto, så kan man vælge at oprette sig hos Revolut eller WIse – man kan faktisk også oprette sig hos begge uden nogen problemer. De er ligeglade i modsætning til de danske banker. Hos det danske Lunar kan du få lov til at betale lidt for det, men det er faktisk en af de billigste muligheder i Danmark, hvis du skal have en erhvervskonto relativt hurtigt.

Et af problemerne i Danmark er, at det kan tage flere uger at få svar på sin ansøgning om en erhvervskonto. Herefter kommer der behandlingstid oveni, som også er et par uger. Skal man bruge en konto her og nu, så er din eneste mulighed de udenlandske banker. Mange oplever, at deres konto bliver oprettet på få minutter eller få dage. Uanset hvad så er det meget hurtigt i forhold til de danske standarder.

Man kunne undre sig over hvordan det er muligt at oprette et ApS på én dag og nogle gange få timer, men det tager mange uger at få en konto til det selskab. Man opretter jo en “person”, når man opretter en virksomhed, hvorimod en konto blot er en ekstra konto i en bank. De skal selvfølgelig vide hvem du er, og hvad du laver, men det skal ikke tage en måned at finde ud af.

kontakt_fb12jmlj

Skriv et svar