Glem ikke disse ting, hvis du skal investere penge

Glem ikke disse ting, hvis du skal investere penge

Det kan være meget risikabelt at investere i noget, hvis man ikke sat sig ind i det. Her tænker vi både investeringer generelt og selve investeringen. Der er nemlig en række forskellige elementer, man skal have kendskab og være klar over, inden man springer ud i det.

Dette er ikke noget vi skriver for at få det til at lyde mere kompliceret, fordi vi ønsker selvfølgelig ikke at komplicere tingene. Det er dog meget vigtigt, at man ikke simplificerer tingene alt for meget, når der er tale om ægte penge. Penge man kan ende med at miste, hvis man ikke passer på.

Det gyldne råd

Nu er dette ikke vores råd, men det er et råd, vi har hørt og læst forskellige steder. Når du investerer penge i noget, så skal du være villig til at miste dem alle. Det er selvfølgelig ikke noget man håber på, men hvis du kigger på det på den måde, så ved du også med det samme, om du er kommet til at investere alt for mange penge i noget. For nogle er det 1.000 kroner, og for andre kan det være 10.000 kroner. Uanset hvad, så er det vigtigt at have i baghovedet.

En note om risiko

Du har måske hørt det før, men risiko hænger sammen med forventet afkast. Hvis du investerer i en obligation, så forventer du ikke særlig meget, fordi man ofte anser disse for at være investeringer med lav risiko. For den helt specifikke klassificering bør du tjekke de bureauer, der vurderer obligationer. Kigger man derimod på aktier, så er forventningen lidt højere. Dette betyder så også at risikoen alt andet lige er større. Der er ingen investeringer, der er sikre. Der er lav, høj, og meget høj risiko, hvis vi skal gøre det lidt simpelt. De mest risikable er nok kryptovalutaer, som mange alligevel investerer i på hjemmesider som følgende: https://finansdoktor.dk/kryptovaluta/.

 

kontakt_fb12jmlj

Skriv et svar