Skal du købe bil som studerende?

Skal du købe bil som studerende?

Som studerende kan det være, at du har lyst til at købe din egen bil. Men er det en god idé at gøre som studerende? Bør du vente, til du er færdig med at studere, eller kan det sagtens lade sig gøre? Det dykker vi nærmere ned i her.

 

Husk at du altid kan finde hjælp online, hvis du har brug for lektiehjælp. Du finder blandt andet median definition her, hvis du ikke helt har det på plads endnu.

Kan jeg få et billån som studerende?

Ja, du kan flere steder sagtens få dig et billån som studerende. Det kan godt være, at du støder på afslag nogle steder, men der skal nok være nogle pengeinstitutter derude, som er klar på at låne dig til en bil, hvis du gerne vil købe en.

 

Det kan dog være en god idé at finde ud af, hvor det vil være billigst for dig at låne penge til en bil, inden du bare vælger at ansøge det første sted, du kommer forbi. På den måde bliver det ikke unødvendigt dyrt for dig at låne pengene.

Hvilken bil skal jeg vælge?

Hvilken bil du skal vælge kommer helt an på, hvad du føler, at du har råd til, og hvilken type bil du er interesseret i at købe. Det er klart, at du ikke har råd til at købe den dyreste bil på markedet, så derfor er det en god idé at finde ud af, hvilken prisklasse du har råd til at være med i.

 

Når du er kommet frem til det, kan du begynde at udvælge modeller fra de forskellige mærker, der ligger i den samme prisklasse. Og så er det jo bare med at beslutte dig for, hvilken type bil der lige er dig.

Har du brug for en bil nu?

Dog kan det være en god idé lige at tænke over, om du overhovedet har brug for en bil nu, eller om det er bedre at vente til et senere tidspunkt, hvor du eks. får en fuld løn, så du har nemmere ved at betale for bilen.

 

Bor du i samme by, hvor du går i skole, og har du ikke nogle fritidsaktiviteter, der kræver, at du skal køre langt væk, er det jo ikke sikkert, at det er det mest ideelle tidspunkt at købe bil på. Men det er naturligvis kun op til dig.

kontakt_fb12jmlj

Skriv et svar