Sådan vælger du det rigtige spisested til Valentinsdag

Sådan vælger du det rigtige spisested til Valentinsdag

Du kender det sikkert godt. Valentinsdag nærmer sig, og du vil gerne forkæle din kære med en romantisk middag på restaurant. Men hvordan vælger du spisestedet, der kan skabe de perfekte rammer for jeres hyggelige aften? Læs med for at få en række gode råd og anbefalinger til valget af den perfekte romantiske restaurant.

Research er nøgleordet

Som så mange andre ting, handler det først og fremmest om research. Hvad end du spørger dine venner eller kollegaer til råds, eller tager en tur på Google, er det vigtigt at bruge lidt tid på undersøgelsesfasen inden du booker et bord.

Der findes mange forskellige relevante sider og guides , der kan hjælpe dig med at finde det rette spisested. Så det er bare at gå på opdagelse. 

Romantisk stemning

Men hvad kan du specifikt kigge efter, og hvad er godt at have in mente, når du leder efter den perfekte valentinsrestaurant? Først og fremmest, er det en god idé at sikre dig, at bordene i restauranten ikke står alt for tæt. Der findes ikke noget, der kan dræbe stemningen som at føle sig overvåget af nabobordet, der interesseret smuglytter til jeres samtale. Det kan du enten sikre dig ved at ringe til dit udvalgte spisested eller ved at orientere dig i fotos på deres hjemmeside. 

Det er derudover en fordel, hvis belysningen er dæmpet. Stearinlys er især gode til at sætte stemningen, og så skader det heller ikke med en smuk borddækning med matchende blomster. Det kan du ligeledes sikre dig ved at undersøge restaurantens billedegalleri på forhånd. 

Forførende middag

I bestemmer naturligvis selv, hvad I bestiller i restauranten, men du kan med fordel orientere dig i deres menukort på forhånd. For selve maden er omdrejningspunktet, og er derfor vigtig at tage højde for, når du leder efter den helt rigtige valentinsrestaurant. Maden må gerne være særlig og kæle lidt ekstra for jeres sanser.

Samtidig er det en god idé at tage højde for, at maden kan spises på en måde, hvor både du og din udkårne kan beholde jeres charmerende look som I har gjort jer umage med i dagens anledning. For eksempel er spareribs eller grillkylling næppe vejen at gå til jeres romantiske middag for to. 

Du kan også overveje at vælge et spisested, der tilbyder såkaldt afrodisiaka, hvilket vil sige mad, der sætter gang i den romantiske stemning. Det kan for eksempel være østers, asparges, rødvin eller chokolade. 

kontakt_fb12jmlj

Skriv et svar