Invester i et luksusur og gør tid til penge

Invester i et luksusur og gør tid til penge

Vil du gerne have en passiv investering, som vækster din formue, uden du behøver røre en finger? Så skal du fokusere på investering i ure. 

Interessen for køb og salg af luksusvarer som for eksempel ure er eksploderet siden COVID-19 pandemien. Faktisk er markedet for luksusure steget med hele 75% de seneste år, så det er nu, at man skal slå til med sin investering.

Investering i ure kræver specialviden

Det lyder måske simpelt nok bare at købe et dyrt Rolex ur, og se den passive investering vokse sig stor. Men investering i ure er ikke helt lige til. For at få succes med din investering, så kræver det at du bliver ekspert på urmarkedet først. 

Du løber en stor risiko ved at investere en masse penge i et ur, for hvad hvis du får valgt den forkerte model? Du skal koncentrere dine penge om de urmodeller, som er i høj kvalitet, holder deres værdi og som er attraktive at sælge igen i fremtiden. På Urhandleren.dk kan du blive klogere på investering i ure og, hvordan du får mest succes med dit køb og salg. 

Urmærker som du skal have fokus på

Du kan i og for sig investere dine penge i hvilket som helst ur. Du får nok bare ikke særlig meget succes med at sælge et brugt armbåndsur fra hvilket som helst mærke. Du skal fokusere dine penge på kvalitetsmærker som for eksempel Rolex, Omega eller Patek Philippe. 

Du skal have styr på om urmodellen er i god stand, om dens værdi på markedet er stabil og om der er efterspørgsel på modellen. De mest eftertragtede urmodeller kan give et afkast på op til det dobbelte af indkøbspris. Så hvis du investerer klogt i den rette urmodel, så er der gode penge at tjene ind.

Pas godt på din investering

Hvis du køber et luksusur til det formål at investere penge i det, så gør du klogt i ikke at gå med det til dagligdag. Selvom det er irriterende at have et dyrt ud liggende i en bankboks, i stedet for at have det om håndleddet, så er det smartere at beskytte din investering.

Investering i ure kræver tid og tålmodighed. Hvis først du får slidt uret, eller i værste tilfælde ødelagt værket, så falder urets værdi hurtig. Hvis du gerne vil have et stort afkast på din investering, så skal du undlade at gå rundt med dit luksusur til daglig.

 

kontakt_fb12jmlj

Skriv et svar