Hvordan en bartenderskole kan hjælpe din karriere

Hvordan en bartenderskole kan hjælpe din karriere

Der findes mange bartenderskoler, der kan hjælpe dig med at komme i gang med din karriere. Men hvordan ved du, om en bartenderskole er den rigtige for dig? Her er fire ting, du skal overveje, når du vælger en bartenderskole:

1. Beliggenhed

En af de første ting, du skal overveje, når du vælger en bartenderskole, er dens beliggenhed. Ønsker du at være i en storby eller en mindre by? Der er fordele ved begge dele. I en storby vil du have flere muligheder for at finde arbejde og fremme din karriere. Men i en mindre by kan du få mere personlig opmærksomhed fra instruktørerne og et tættere fællesskab af klassekammerater.

Brug for rabatkoder? Kig hos Cupoconcept.

2. Omkostninger

Bartenderskoler kan koste alt fra en få hundrede til et par tusinde kroner. Det er vigtigt at overveje leveomkostningerne i det område, hvor skolen er beliggende, samt prisen på undervisningsgebyret. Nogle skoler tilbyder stipendier eller økonomisk støtte, så sørg for at spørge om det, når du overvejer en bestemt skole.

3. Programmets længde

Bartenderskoler varierer i længde fra to uger til fire måneder. De kortere programmer vil lære dig det grundlæggende i bartending, mens de længere programmer vil give dig mere avanceret træning. Overvej, hvor meget tid du har til at afsætte til din uddannelse, og vælg et program, der passer til din tidsplan.

4. Hjælp til jobformidling

Mange bartenderskoler tilbyder hjælp til jobformidling, når du er færdiguddannet. Dette kan være en god måde for at finde dit første bartenderjob eller gøre karriere. Spørg om hjælp til jobformidling, når du overvejer en bestemt skole.

Det er en vigtig beslutning at vælge den rigtige bartenderskole. Men med lidt research kan du finde en skole, der passer til dig, og som kan hjælpe dig med at komme i gang med en succesfuld bartenderkarriere.

Hvad har du brug for at vide om at blive bartender?

Det vigtigste at huske, når man bliver bartender, er, at alkohol påvirker folk forskelligt. Som bartender skal du hurtigt kunne vurdere hver enkelt kunde og afgøre, hvor meget alkohol de kan tåle. Du skal også vide, hvornår du skal afbryde en person, der har fået for meget at drikke.

Ud over at kunne håndtere kunder, der har drukket, skal du også vide, hvordan man laver en række forskellige drinks. Mange bartenderskoler tilbyder mixologikurser, som kan lære dig det grundlæggende i at lave cocktails. Disse kurser kan være nyttige for at komme i gang, men det er også vigtigt at have noget erfaring fra den virkelige verden. Den bedste måde at lære det på er ved at arbejde i en bar og observere erfarne bartendere i deres arbejde.

Find rabatkoder fra Barlife.

kontakt_fb12jmlj

Skriv et svar