Fliserens uden kemi

Fliserens uden kemi

Titter mos og ukrudt frem mellem fliserne, og er du ved at være godt træt af det, så se med her hvad du kan gøre for at gøre jobbet nemmere for dig selv. Skal der knofedt til? Hvilke redskaber skal du vælge? Er fliserens den rigtige løsning?

Vi elsker at nyde vores have og udendørs arealer om sommeren, men helt ærligt. Hvem gider at bruge timevis på at knokle med ukrudt og andet havearbejde?
Derfor gælder det om at gøre det så nemt som muligt fra starten af, og helst uden brug af alt for meget kemi.

Forskellige haveredskaber

Der er faktisk lavet en del forskellige haveredskaber netop med henblik på at få fjernet ukrudt på og imellem fliserne, nogle er avancerede mens andre er mere simple, men i langt de fleste tilfælde skal du altså ned på knæ for at få græsrødder osv trukket med op, drejer det sig derimod “kun” om mos eller alger, så kan en fliserens godt være løsningen.
Det kan du enten selv vælge at gøre eller få professionel hjælp her f.eks. https://www.renoverflade.dk/fliserens/

Du kan få redskaber i mange forskellige prisklasser, men som sagt så vil der altid være en del manuelt arbejde i processen, og det er de færreste redskaber, der faktisk kan trække rødder op mellem fliserne, så lad være med at bruge for mange penge på et produkt, der lyder for godt til at være sandt.

Øg flisernes levetid

Alle fliser bliver med tiden grimme, men du kan gøre rigtig meget for at forhindre at det sker hurtigt, og du kan sagtens få dine fliser til at fremstå rigtig flotte i mange år, blot du giver den rigtige behandling.
Hvis du er for hård ved dine fliser, bruger for meget kemi, eller for højt vandtryk eller en børste der er alt for hård så risikerer du faktisk at ødelægge overfladen på dine fliser, og du vil derfor opleve at de bliver endnu mere modtagelige for skidt og snavs.
Med en god fliserens bliver dine fliser ikke kun renset nænsomt og uden farlig kemi, men de bliver også imprægneret så de er bedre beskyttet mod frost, alger, mos osv.

 

Gør det selv eller få hjælp

Du kan sagtens selv rense dine fliser og få et flot resultat. Du kan evt. leje en maskine til det i byggemarkedet, eller bare købe nogle gode produkter, og så ellers igang med kost og spand.
Uanset hvad så er det vigtigt at du gør det korrekt og skånsomt, så hvis du ikke er 100 pct. sikker på hvad du laver så kan det godt være en god ide at få professionel hjælp til det, så du får et godt resultat 1. gang.
Renser du selv dine fliser kan det være at du oplever at det er et stort arbejde, og derfor tænker du måske, at det er dyrt at få hjælp til det.
En professionel kan dog gøre arbejdet væsentligt hurtigere, end du selv kan, og derfor er det ofte meget billigere, end man tror.

kontakt_fb12jmlj

Skriv et svar