Vores kærlighedsrejse endte lidt uheldigt

Vores kærlighedsrejse endte lidt uheldigt

 

Jeg var ude at rejse med min kæreste og Det var Vores første rejse sammen, så jeg ville gerne have Det var helt specielt. Vi tog til Spanien,  som vi har hørt skulle være meget godt og det skulle være det perfekte sted, med både Strand og pool og alt det man kan ønske sig at spise. Jeg blev bestemt ikke skuffet af oplevelsen og det var rigtig hyggeligt de første 2 uger. Vi skulle i alt være der i 3 uger. Vi var ude og se en masse ting, blandt andet var vi oppe i bjergene og se på vandfald og ude på nogle restauranter, man ikke engang vidste lavede den slags mad. Man fik generelt bare en masse nye oplevelser med hjem. Det var dog da vi var ude på en af de her oplevelser, hvor vi var henne ved et vandfald og skulle bade i det at noget gik galt. Jeg valgte at gå ind i vandfaldet med mine shorts på, hvilket jo egentlig ikke er så slemt, men jeg havde glemt at min telefon lå i min lomme. Så da jeg endelig huskede på det, så var det allerede for sent og min telefon var defekt. Det sku selvfølgelig ikke sætte en stopper for turen. mig og min kæreste grinte egentlig bare af det og da vi kom hjem en uge efter, så gik jeg ned og fik det lavet hos fixphone.dk. Jeg var fuldstændig tilfreds med den service, jeg blev mødt med et smil på læben og det kunne faktisk ikke have været bedre. det betyder jo egentlig bare at Sådan en oplevelse ikke skal sætte en stopper for noget, da man nemt kan få den fikset hos en masse gode mennesker der arbejder for det. jeg anbefaler gerne dem til alle der har brug for at lave for at lade deres iPhone.

kontakt_fb12jmlj

Skriv et svar