Sådan laver du en klimablog

Sådan laver du en klimablog

Du kan bruge din fritid på mange forskellige måder. Nogle mennesker bruger deres frie stunder på at sove længe og se film. Andre følger nyheder og læser bøger.

Uanset hvordan du vælger at beskæftige dig, når du har fri, er det vigtigste naturligvis, at du laver noget, du kan lide at lave.

Hvis du for eksempel brænder for klimaet og jævnligt holder dig opdateret forskningsfeltets udvikling, kan du overveje at starte din egen klimablog.

Måske finder du ud af, at din viden og dine meninger og perspektiver er til stor gavn for andre.

Hvad skal der til?  

For at kunne starte en blog skal du først og fremmest have styr på dit domæne og din hjemmeside.

Med basalt kendskab til WordPress er du allerede godt på vej. WordPress er med god grund det mest brugte hjemmesidesystem i verden.

Systemet giver dig mulighed for at lave en hjemmeside, selvom du ikke har skyggen af programmørevner. Og det er både nemt, billigt og hurtigt at komme i gang.

Hvordan skal jeg udvælge mit indhold?  

Når din hjemmeside er oppe og køre, skal du beslutte dig for, hvilken form for indhold der skal ligge på siden.

Indholdet er helt op til dig, men hvis du gerne vil udbrede kendskabet til vores klima, kan du for eksempel skrive indlæg om både klimaforandringer og fremskridt i de forskellige tiltag.

Du kan også skrive guides til den klimavenlige hverdag, hvor du for eksempel fremhæver nogle af de ting, vi alle selv kan gøre for at passe godt på både vores nærmiljø og vores klode.

Og du kan informere om og henvise til de produkter, der er relevante for emnet, herunder affaldsposer og elbiler. Er du selv elbilejer? Så køb en easee lader her.

Eller mangler du blot yderligere inspiration til din blogresearch? I hvert fald rigtig god bloglyst.

kontakt_fb12jmlj

Skriv et svar