Sådan finder du frokostordning til små virksomheder

Sådan finder du frokostordning til små virksomheder

Frokostordning til små virksomheder er ikke altid helt nemt, men det er heller ikke umuligt. Hvis du vil have en god frokostordning til din virksomhed, men du driver et lille firma med kun en håndfuld medarbejdere, skal du læse med her. 

I den her korte artikel får du råd til, hvordan du finder en god frokostordning til små virksomheder. 

Udvalget af frokostordning til små virksomheder 

Det kan være svært at finde et stort udvalg af frokostordninger, når du driver en lille virksomhed, men størrelsen kan blive en fordel. Du kan nemlig nemmere kontakte lokale caféer eller restauranter og høre, om de vil indgå specialaftaler. 

Hvis du leder efter en frokostordning til små og store virksomheder i Storkøbenhavn, bliver udvalget større. Her er der mere konkurrence, og markedet for frokostordninger er derfor bedre. Undersøg på nettet, hvilke muligheder, du har. 

Små virksomheder kan være en fordel for nyopstartede frokostordninger, og du må spille med de kort, du har. Find en frokostordning, der passer til din virksomhed. 

Økonomisk frokostordning til små virksomheder 

En frokostordning til små virksomheder er selvfølgelig en ekstra udgift, som du garanteret har tænkt længe over. Frokostordningen kan finansieres på forskellige muligheder, bl.a. gennem en pulje, alle medarbejdere bidrager til, eller det kan være en fordelsgave fra firmaet selv. 

Som et lille firma kan du med fordel høre lokale spisesteder, om de vil indgå en aftale. De bliver sikret profit hver eneste dag, og du kan evt. lave en aftale med dem, så du kan få mængderabat. Så er frokosten sikret måske flere måneder frem, og du kan spare lidt penge. 

Husk på, at en frokostordning er en fordel på arbejdspladsen på mere end én måde, og er værd at investere i! 

Find en frokostordning med et speciale 

Når du leder efter en frokostordning til små virksomheder, skal du også være kritisk. Det er et stort marked efterhånden, og derfor skal du kunne frasortere de mindre kvalificerede steder. 

Hvis en frokostordning tilbyder rigtig mange forskellige retter, som kræver hver deres speciale, fx gammeldansk mad og moderne thai fusion, bør du være skeptisk. Find en frokostordning med et speciale, så du kan være sikker på, at kvaliteten er i top. 

Hvis du er utilfreds med din frokostordning 

Hvis du havner med en frokostordning, du ikke er tilfreds med, bliver du nødt til at opsige den og finde en anden. I den forbindelse er det også godt at starte med en kort prøvekontrakt, så du eksempelvis ikke binder dig til en frokostordning i et helt år fra starten af. 

Start hellere ud med en måned, så du kan se, om de kan levere konsekvent god frokost. Derefter kan du forlænge kontrakten, som du ønsker det. 

Hvis du skal ud og finde en anden frokostordning, så sørg for at have fundet den, inden den gamle kontrakt ophører. Ellers står du i en periode uden frokostordning. Dét kan være en gene, hvis du og dine medarbejdere har vænnet jer til at få frisklavet mad hver dag. 

kontakt_fb12jmlj

Skriv et svar