Økologisk sengetøj er også allergivenligt

Økologisk sengetøj er også allergivenligt

Det er egentlig lidt tankevækkende, for ikke at sige helt vildt tankevækkende. Fordi hvad er det der gør at noget er allergivenligt? Ja, personligt ved jeg faktisk ikke så meget om det, men jeg ser jo flere og flere steder at de økologiske produkter, herunder økologisk sengetøj, er allergivenlige. Som jeg ser det, så må det vel så være de kemikalier som sidder i sengetøjet, når det ikke er økologisk, som nogle mennesker blandt andet ikke kan tåle. Og det er så der hvor jeg begynder at ligne et stort spørgsmålstegn, fordi vi mennesker er ikke så forskellige igen, når det kommer til vores fysiske udformning, både udenpå og indeni kroppen. Min pointe er at hvis der er nogen der ikke kan tåle de kemikalier, som er i konventionelt producerede sengetøj, så er sagen nok den, at ingen kan tåle dem, det er bare kun hos nogen at vi ser en øjeblikkelig bivirkning. Hvad det er, helt nøjagtigt, som gør at det kun er nogen der viser de øjeblikkelige udslag, ved jeg faktisk slet ikke noget om. Som du måske kan høre, eller rettere sagt læse, så kommer de øjeblikkelige virkninger ikke hos mig i hvert fald. Alligevel, så arbejder jeg benhårdt for sagen om at udbrede økologi, og generelt miljøvenlige og bæredygtige vaner. Herunder ved at skrive denne artikel, og med det sagt så vil jeg da lige anbefale dig at tage et smut forbi GreenTown online markedsplads, hvor du finder et overflåd af bæredygtig mode og interiør, herunder det økologiske sengetøj, men også alverdens andet lækkert økologiske, ressourcebesparende, genanvendt og meget mere. 

Jeg håber på at du har fået et eller andet ud af at læse med her i dagens impulsivitet skrivning artikel, og desuden så må du have en fabelagtig dag. Og hvis du skulle bestemme dig for at smutte ind og se på GreenTown, så håber jeg at du finder noget som du virkeligt har brug for i en ny version, og ellers så vil jeg jo altid anbefale at du finder det i en brugt.

kontakt_fb12jmlj

Skriv et svar