Hvilket træffer vi det stærkeste billån? 

Hvilket træffer vi det stærkeste billån? 

Hvilket træffer vi det stærkeste billån? 

Er man på udkig efter en splinter ny bil eller ønsker man at få opgraderet den gamle ud med en ny, men har ikke finanserne til det? Så kan et billån være en smart beslutning for dig. Hvis du bør have et billån er der som regel 2 valgmuligheder ; om det bør være med eller uden sikkerhed i bilen. Forskellen på de 2 er at långiveren kan give billån med sikkerhed i bilen, hvor der så tinglyses pant i bilen, derved långiveren har delvist ejerskab i bilen. Det vil altså sige, at når en som låntager ej overholder betalingsforpligtelserne, som er ved billånet kan långiveren tage bilen tilbage og sælge bilen for dermed at kunne indfri det billån man har optaget. Det kan være en fordel, når man ved at man kan overkomme dine betalingsbetingelser over tiden, da det her typisk kan være lukrativt for låneren at tage dette billån. Da renten over løbetiden for det meste er mere lukrativt. 

Smarte faktorer at være opmærksom på, hvis en påbegynder et Mc lån 

De 2 smarte elementer du bør kigge på, når man skal optage et billån er lånebeløbet og løbeperioden. Lånebeløbet er det beløb i Kr man låner af giveren for at kunne erhverve bilen. Løbetiden er den periode, som lånet skal afbetales over. Lånebeløbet er derved den mængde penge man skal benytte til købet af motorcyklen. Så det er noget en selv kan justere på alt efter af hvilken båd man ender med at købe. Løbetiden kan ligeledes justeres alt efter hvor mange penge man har råd til at afdrage billånet på månedligbasis. bådlånet kan faktisk blive dyrere ved at du har en længere løbetid.  

Hvordan bør du tage sit billån? 

Hvis en skal vælge hvordan en bør tage sit MC lån er det klogt at se på den enkelte rente på det billån I vil have. for eksempel, når du går og skal have en ny billån er det skønt at have overblik over om man har penge til at foretage det bådlån. En smart måde at holde overblik er at tage en dialog med sin bank for at høre hvordan din likvider ser ud og hvad man har råd til. Her kan du selvfølgelig justere det en anelse afhængig efter om man ser sin ønske båd og så kan du hæve det en anelse. Det er naturligvis at ende på noget, som du kan afbetale i det lange løb. Hvis du skal beslutte hvordan ens billån skal være er det dejligt at vide hvor mange penge du har i dit månedlige budget til at afbetale på det pågældende billån.  

Ny eller gammel båd 

Det er intelligent at du tænker over den automatiske værdi nedsættelse som båden får over perioden. Og om man kan komme ud af et for stort billån, for når båden har fået så stor en værdiforringelse, så du ej kan komme ud af billånet ved at sælge den. Står man og betaler for luft og det er selvfølgelig det man helst vil slippe for. Derfor er det intelligent, at man ved at det er denne bil du ønsker at have over en lang periode. Ved en ny bilen tilkommer de den mest omfattende værdinedsættelse, når de kører fra sælgeren. Derfra falder båden ej så kraftigt i vurdering. Hvis man ser på en ældre bil, som er brugt eller andet er det klogt at du for undersøgt statussen af båden.  

Så når man vælger at afbetale billånet over 10 år, men du sælger båd efter 5 år, så afbetaler du måske på en båd man ikke mere har, hvilket ikke er hensigtsmæssigt.  

Hvis man for eksempel skal købe en bil og derfor har brug for et billån, så er der flere kriterier for at du kan optage et bådlån.  Du bør være fyldt enogtyve år gammel, man bør have en årlig indtjening på 180.000 kr  

Som låntager er der to muligheder i henhold til om det bør være med eller uden udbetaling, altså, at man forudbetaler en andel af det fulde beløb fra køb af. Flere banker kræver i dag, at man lægger 10-20 % af det hele beløb af med det samme ved køb af en ny bil.  
 
Det kan være særdeles smart at indhente tilbud fra flere differentierede långivere forinden man starter en beslutning om hvor man skal tage dit bådlån henne, da der som oftest er en forskel. 

kontakt_fb12jmlj

Skriv et svar