Husk dette, hvis du lejer en kran

Husk dette, hvis du lejer en kran

Hvis du er ved at bygge hus eller renovere din bolig, kan der opstå situationer, hvor det bliver nødvendigt at tilkalde hjælp fra et kranfirma.

Hvorvidt det bliver nødvendigt for dig, afhænger af den form for entreprise, som du har valgt at benytte til byggeriet. Nogle vælger nemlig en entrepriseform, hvor der er et firma, som kører byggeprojektet, mens andre selv ønsker at stå som bygherre og køre projektet.

For de fleste personer, der får bygget nyt hus, er der taget hånd om det hele som en del af tilbuddet. Men nogle ønsker at spare penge, hvorfor de vælger at selv stå for at indkøbe materialer, aktivere de enkelte faggrupper og meget mere.

Hvis du tilhører den sidst gruppe, kan det være, du får brug for en kran. Her er det rart at vide, hvordan du skal gøre.

Find et godt firma – men helst tæt på

Skal du bruge et kranfirma, er det en god idé, at du vælger et nær din adresse. Årsagen er, at du som kunde ikke ønsker at betale for tid under transport. Det vil være tilfældet, hvis du f.eks. booker et firma langt fra din adresse. Her vil du kunne risikere at skulle betale for f.eks. 2 timers kørsel, mandskabsløn og diesel, hvilket selvsagt kan blive dyrt.

Du skal derfor se efter et mere lokalt kranfirma. Evt. kan du finde en større udbyder, som f.eks. hos Baskraner.dk. Fordelen er her, at firmaet tilbyder deres kranservice fra afdelinger på både Fyn, Jylland og Sjælland. Det kan gøre regningen lavere i sidste ende.

Undersøg din forsikring

Når man bygger, er det en god idé at undersøge sine forsikringsforhold. Der kan nemlig sagtens opstå problemer med tyveri eller ske skader. Der vil i de fleste tilfælde næppe være forhold omkring eksterne parter, så tal også forsikringen igennem med dit kranfirma, som jo skal indgå i projektet.

Tænk altid i sikkerhed

Når du får fat i et godt kranfirma, er det vigtigt, at du også husker at tænke i sikkerhed. Her menes der særligt, at du tager forbehold og sørger for at give kranvirksomheden plads til at arbejde. Men sørg også for, at der er spærret af, så kranen kan plante sig sikkert med sine fødder på jorden, og så der er spærret af, så du ikke får uønsket besøg i de områder, hvor kranen opererer.

kontakt_fb12jmlj

Skriv et svar