Fordelen ved parterapi

Fordelen ved parterapi

Fordelen ved parterapi

Hvis der er noget, parterapi i København kan give, så er det oplevelsen af at have fået kærligheden, glæden, intimiteten og det gode grin tilbage igen.

Allerede fra første session, får man ofte relevante strategier og metoder med tilbage, som kan bidrage til den positive dialog og dermed en noget bedre stemning imellem jer.

At leve i et parforhold kan være meget opslidende, og føre til mange konflikter og stor ensomhed, når den første forelskelse har lagt sig, og forholdet skal fungere i en rutinepræget og presset hverdag. Men heldigvis kan et parforhold også nogen gange være berigende, støttende og inspirerende.

Problemer der går igen er skænderier, problemer i sexlivet, mangelfuld kommunikation, skænderier, skæv arbejdsfordeling, uenighed om børneopdragelse, utroskab – og følelsen af at være alene i parforholdet. Efter lidt tid går får man følelsen af at være ligegyldige for hinanden.

En parterapeut fra København hjælper jer tilbage til den tætte og nærende kontakt. Terapien foregår i en samtaleform, hvor der er skabt et tillidsfuldt rum med respekt og omsorg for den sårbarhed, vi bringer frem i rummet. Der kan være rigtig mange forskelligartede følelser i spil. Alt fra vrede til sorg og en ensomhedsfølelse, som lammer parforholdet.

Det skifter også i løbet af det forløb, parforholdet er i parterapi, for nogle dage er bedre end andre, sådan er det jo bare i vores liv. Det må vi også tage hensyn til i parterapien. Kontakt en parterapeut, hvis I kan mærke at der er flere dårlige dage end gode, og hvis I ikke ved, hvordan I skal løse jeres situation.

Parterapi København kan bringe jer videre i livet sammen. Men nogen gange kan det ikke lade sig gøre. Så kan parterapeuten hjælpe jer med at komme væk fra hinanden på en god og ordentlig måde med respekt for det, der har været i partforholdet.

kontakt_fb12jmlj

Skriv et svar