Fået besøg af måren? Sådan skal du gøre

Fået besøg af måren? Sådan skal du gøre

Hvis du har fået besøg af måren, er du nok ikke i tvivl. Måren er et forfærdeligt dyr at få besøg af. Det larmer på mærkelige tider af døgnet – og så kan det lugte ganske forfærdeligt og lave skader på din bolig. Læs med her.

Måren er fuldstændig ligeglad med din nattesøvn

Noget af det værste ved at have en mår rendende på sit loft er den irriterende mængde af støj og larm, som den fører med sig. Måren kan godt lide at finde bytte om natten og i de morgentimer, hvor de fleste af os bare gerne vil sove! Og måren er et ret stort skadedyr, hvorfor det er tydeligt at høre, når den spæner rundt på loftet. Det vil nemlig buldre og brage, når måren pisker over gulvet – eller kradser i dine loftplader, hvilket skaber en irriterende støj!

Hvad er det, der lugter sådan?

Vores bud er, at det er måren! Måren er nemlig ikke bleg for at hverken efterlade urin, ekskrementer eller afgnavede døde smådyr, der går i forrådnelse, på dit loft. Dette kan resultere i en cocktail og lugte, der stinker af salmiak eller bare råddenskab.

Måren er ikke bare irriterende, men ødelægger også boligen

Som om det ikke var nok, at måren både lugter og larmer, så ødelægger den også gerne din bolig. Måren har nemlig for vane at ødelægge isoleringsmateriale og gnave i ledninger. Det kan føre til brand i værste tilfælde – og så er det bare dyrt irriterende at skulle have håndværkere ud for at installere nye kabler eller kontrollere, at isoleringen ikke har huller, der kan skabe kuldebroer.

Sådan får du måren væk!

Du ved, at måren er en pestilens at have boende, så hvordan får du den væk? Faktisk er den bedste løsning til bekæmpelse af mår, at du investerer i et ultralydsapparat. Det skyldes både, at der er særlige regler for human indfangning af måren (hvilket gør det besværligt), samt at de sågar har sæsoner, de er fredet i.

Men med en ultralydsløsning, kan du udsende en tone, der ikke kan høres af mennesker og husdyr, men rammer måren og er så belastende for den, at den forlader din bolig for at finde et nyt hjem.

kontakt_fb12jmlj

Skriv et svar