5 ting du burde overveje at lære i 2024

5 ting du burde overveje at lære i 2024

Lær at udnytte ChatGPT

ChatGPT er som at have sin egen personlige assistent eller lærling. Men for virkelig at få gavn af den, kræver det at du investerer tid i at træne og guide den. På dette kursus lærer du avancerede promptings-teknikker, så du kan få ChatGPT til at udføre komplekse researchopgaver, dataanalyse, tekstgenerering mm. Forestil dig at du kunne bede ChatGPT om at analysere dine konkurrenters Instagram-strategi og give konkrete anbefalinger til forbedringer. Eller få den til at generere udkast til 20 Tweets der trigger din målgruppe. Mulighederne er enorme, hvis du ved hvordan du optræner systemet.

For at lære dette kan du f.eks. tage kontakt til ChatGPTKursus

Introduktion til machine learning

Hjernen i ChatGPT og anden moderne AI er avanceret maskinlæring baseret på neurale netværk. Forestil dig et kæmpe edderkoppespind af forbundne knudepunkter. Hvert knudepunkt er en beregningsenhed der kan registrere mønstre i data. Ved at give netværket data kan man træne modellen til at genkende billeder, genrerere tekst eller træffe beslutninger. På dette kursus introduceres du til de grundlæggende principper og teknikker inden for maskinlæring, herunder supervised og unsupervised learning.

For at lære dette kan du f.eks. tage kontakt DTU

Programmering for ikke-programmører

Kan du huske første gang du lærte at bruge et regneark? Pludselig åbnede der sig nye muligheder for at organisere data og lave beregninger. Sådan er det også med programmering. Selv bare basics åbner op for at automatisere trivielle opgaver eller hente informationer fra nettet. På dette kursus lærer du grundlæggende programmeringssprog og koncepter gennem praktiske øvelser. Du bygger små scripts der kan generere grafer eller udfylde Excel-ark automatisk. Det er som at få en ekstra hjælper i hverdagen!

For at lære dette kan du f.eks. tage kontakt til Itucation

Innovativ brug af sociale medier

TikTok og Instagram er dynamiske platforme i konstant forandring. Hvad der virker i dag, er måske irrelevant i morgen. På dette kursus dykker vi ned i de nyeste trends og features inden for sociale medier, og hvordan du udnytter dem i markedsføringen. Lær f.eks. hvordan du laver indhold der virker på Twitch, eller udnytter viral potentialet i chatfunktionen på BeReal. Vi analyserer cases og eksperimenterer med innovativt indhold på tværs af platforme. Dip tæerne og find din kreative, digitale stemme!

For at lære dette kan du f.eks. tage kontakt til DMJX

Design thinking og innovation

Forestil dig at du kunne komme helt tæt på dine kunder og opleve deres udfordringer og frustrationer i deres naturlige miljø. Sådan er tankegangen i Design Thinking, hvor man gennem kundeinddragelse, idégenerering og hurtig test finder frem til de rigtige produktløsninger. På kurset introduceres værktøjer som empathy maps, ideation boards og crazy 8s. Du får konkrete redskaber til at sætte innovation i system i din virksomhed. Vi afprøver teknikkerne i praksis ved at udvikle løsninger til virkelige problemer.

For at lære dette kan du f.eks. tage kontakt til Manaz

kontakt_fb12jmlj

Skriv et svar