5 måder at pifte dit badeværelse op på

5 måder at pifte dit badeværelse op på

Leder du efter nogle gode tips til, hvordan du kan pifte dit badeværelse op? Så er du landet det rette sted. Vi har nemlig her samlet hele 5 måder, hvorpå du kan give dit kedelige badeværelse en ansigtsløft – uden at skulle i gang med den helt store renovering.

Hæng skabe op

Hvis du mangler opbevaring på badeværelset, så kan det være en god idé at indrette badeværelset med nogle hængeskabe, som du kan bruge til at opbevare bl.a. håndklæder, cremer og meget mere. Det kræver bare en tur i IKEA at finde et fint hængeskab, men der er faktisk ikke nogen grund til at investere i helt nye badeværelsesmøbler. Du kan også finde et fint skab i genbrugen og f.eks. slibe og male det. Det kan hurtigt give badeværelset et helt nyt look – og det giver dig også et meget mere praktisk badeværelse.

Udskift greb

De fleste badeværelsesmøbler er generelt neutrale i deres udtryk, lige bortset fra deres håndtag. Du kan altså med stor succes skabe en stor forandring ved at skifte grebene til noget mere moderne, som passer bedre til det look, du går efter. Du skal bare lige huske at tjekke op på, om de nye håndtag passer til de eksisterende huller i døre og skuffer.

Nye armaturer

En ny vandhane, bruser eller blandingsbatteri kan gøre underværker for dit badeværelse – ikke kun rent udseendemæssigt, men det kan faktisk også forbedre komforten. Der findes også mange muligheder, når du skal skifte disse væsentlige dele ud. Du kan f.eks. gå efter vandbesparende hane og bruser eller du kan gå efter retro armaturer for at give badeværelset et elegant look.

Gå i gang med malerarbejdet

Badeværelset er et sted til afslapning og selvforkælelse, og det må også meget gerne afspejle. Det kan du gøre på mange måder, bl.a. ved at indrette med stearinlys, duftpinde og kunst, men du kan også skabe et helt nyt udtryk i badeværelset med de rette farver på væggene. Vi kan især anbefale sarte, varme farver, som kan give rummet en rolig stemning. Hvis du gerne vil sikre det bedste resultat, anbefaler vi desuden, at du allierer dig med denne maler i Kolding.

Brug farverige materialer

Der er ingen grund til at beholde de kedelige, hvide håndklæder, hvide stearinlys og hvide hylder og skabe. Det kan nemlig give et helt nyt udtryk, hvis du blot lige skifter nogle af de kedelige, hvide detaljer ud med nogle mere farverige. Det giver nemlig liv til badeværelset, hvis du f.eks. har nogle farverige blomster, vaser, lys, håndklæder og meget mere.

kontakt_fb12jmlj

Skriv et svar