3 tips når du skal have lavet et nyt logo

3 tips når du skal have lavet et nyt logo

Skal du have lavet et nyt logo til din virksomhed eller dit projekt, har vi her samlet et par gode tips til dig, som du kan tage med dig videre. Det behøver ikke at være svært at få lavet et logo, og der er mange gode muligheder for at få lavet et rigtig fint logo for en skarp pris. Med disse tips bliver det bare nemmere for dig at få lavet lige netop det logo, du drømmer om.

Find isolerende plissegardiner til boligen her.

Vær meget konkret i dine ønsker

For det første handler det om at være meget konkret i dine ønsker, når du skal snakke med en designer om et nyt logo. Jo mere du kan give en designer at gå ud fra, desto nemmere kan det også blive for designeren at ramme lige netop det, du ønsker at få lavet. Så hvis du selv kan komme med en masse input og idéer til dit logo, bliver det også nemmere for din designer at ramme rigtigt i første hug, når vedkommende skal lave dit nye logo.

Du får hvad du betaler for

Dernæst er det også vigtigt at huske på, at du som regel får, hvad du betaler for. Og det gør sig altså også gældende, når du skal have lavet et nyt logo. Så hvis du finder en meget billig løsning, kan du godt være sikker på, at du også får en lavere kvalitet, end hvis du finder en god designer, der tager sig godt betalt for sit arbejde. Dog kan det sagtens være, at du kan nøjes med et billigere logo til dit projekt, men hvis du vil være sikker på at få et godt logo, som passer perfekt til dit firma og din branding, skal du nok finde en mere kvalitetsfuld løsning.

Vær ikke bange for at kræve revisioner

Sidst, men ikke mindst, kan det være en god idé at bestille dit logo fra et sted, hvor der er mulighed for at komme med revisioner. På den måde er der plads til at komme med forespørgsler til ændringer, når du har fået de første designs. Måske er der nogle ting, du vil have ændret på logoet, og med revisioner er der plads til, at du kan få lavet disse ændringer. Det er ikke alle, der tilbyder dette, så vær opmærksom på om du har det med i din pris.

kontakt_fb12jmlj

Skriv et svar